Bretels Kopen

Zowel smalle, brede als luxe bretels met extra lussen voor de broeksknopen kun je gemakkelijk kopen bij Businessme.nl. Natuurlijk betaal je geen verzendkosten en wordt je bestelling dezelfde dag verzonden als deze voor 17.00 gemaakt is.

Hieronder vind je van de smalle, brede en luxe bretels een aantal producten van BusinessMe zodat je zelf een beeld kunt vormen. Natuurlijk vind je alle bretels online bij de webwinkel zelf.

Smalle bretels:
De smalle bretels zijn ongeveer 2,5 centimeter breed en al verkrijgbaar voor 16,95. Handig met metalen clipjes en een Y vorm.

Zwarte Smalle BretelsSmal Zwart Bretels Grijs SmalGrijs
Blauw Gestreepte BretelsGestreepte Zwart Wit Gestreepte BretelsZwart Wit
Witte BretelsWit Bordeaux bretelsBordeaux

 Brede Bretels:
De brede bretels van Businessme.nl zijn ongeveer 3,5 centimeter breed en hebben een Y vorm en handige clipjes. Deze bretels zijn verkrijgbaar voor 21,95 en worden gratis verzonden.

Rode bretelsRood Bretels donkerblauw lichtblauwDonker Licht blauw
Camel blauwe BretelsCamel Blauw Zwarte Bretels
Zwart
Bretels Blauwe RuitjesRuit Witte bretels
Wit breed

 Luxe Bretels:
Luxe bretels worden geleverd in een mooie bewaardoos en hebben naast de metalen clipjes ook een extra bevestigingsmiddel voor knoopjes die je aan je broek kunt hebben, de leren patten/forks. Deze zijn beide los te gebruiken. Deze bretels zijn ongeveer 3,5 centimeter breed en verkrijgbaar voor 29,95.

Witte Luxe bretelsLuxe wit Donkerblauwe bretels luxedonkerblauw
Luxe Zwarte BretelsZwart Luxe Rode Luxe bretelsROOD